Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/blogir/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  طرز تهيه‌ي پاستاي تورتليني با ادويه كاري طرز تهيه‌ي پاستاي تورتليني با ادويه كاري

jdevcloud

طرز تهيه‌ي پاستاي تورتليني با ادويه كاري


طرز تهيه‌ي پاستاي تورتليني با ادويه كاري در اين مطلب طرز تهيه تورتليني نوعي پاستاي كوچك حلقه‌اي‌شكل و مغزپُر ايتاليايي را به شما آموزش مي دهيم. به گزارش  گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان ؛  تورتليني نوعي پاستاي كوچك حلقه‌اي‌شكل و مغزپُر ايتاليايي است كه درون خمير آن را ابتدا با مواد گوناگوني پر مي‌كنند و سپس دو طرف خمير را به صورتي كه شبيه حلقه يا كلاه شود روي هم مي‌آورند. امروز تصميم داريم شما را با روش تهيه‌ي پاستاي تورتليني با كاري آشنا كنيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم:

كره: 50 گرم

نخود فرنگي: 200 گرم

ژامبون دودي: 50 گرم

پودر كاري: دو قاشق چايخوري

پاستاي تورتليني: 400 گرم

پنير پارمسان رنده شده: 50 گرم

خامه: دويست ميلي گرم

نمك و فلفل: به ميزان لازم

جعفري: به ميزان دلخواه

طرز تهيه:

نيمي از كره را در ظرفي ريخته و روي حرارت قرار مي‌دهيم. وقتي كره ذوب شد، نخودفرنگي و ژامبون خرد شده را به آن اضافه مي‌كنيم. حرارت را كم مي‎كنيم و نخودفرنگي و ژامبون را به مدت ده دقيقه روي حرارت ملايم تفت مي‌دهيم.

پودر كاري را به مواد قبلي مي‌افزاييم.

پاستا را به همراه پنير پارمسان و خامه به مواد قبلي افزوده و در پايان، نمك و فلفل را اضافه مي‌كنيم. پس از چند دقيقه تفت دادن مواد، پاستاي ما آماده است. آن را در ظرفي مناسب ريخته و با برگ‌هاي جعفري، تزيين مي‌كنيم.

منبع:تابناك


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1397/8/1 ساعت: ۱۴ توسط:jdevcloud :